CMC Maskinstation oplever større effektivitet og brændstofbesparelser med JST græsgreb

CMC Maskinstation på Sjælland har oplevet markant forbedret effektivitet og kundetilfredshed efter at have investeret i en JST græsgreb. Mads Rasmussen, som har været en del af teamet i seks år, fremhæver desuden den reduktion i brændstofforbruget, som greben har medført.

Øget effektivitet og tilfredshed

Mads Rasmussen anvender den JST græsgreb, som maskinstationen købte sidste sæson, til komprimering/stakkørsel. Han er særligt tilfreds med grebens bredde på lidt over fire meter, som gør hans arbejde langt mere effektivt sammenlignet med tidligere, hvor han anvendte en skovl eller stengreb.

“Kunderne er også mere glade for det. Du får i hvert fald et ton mere med i stakken. Greben vejer to tons i sig selv, så du får lidt mere vægt at klemme med. Vi får trykket noget mere luft ud,” fortæller Mads Rasmussen.

Mindre brændstofforbrug

Mads vurderer, at greben giver op til 20% mere trykketid, da grebens bredde reducerer den tid, han skal bruge på at skubbe op og rette af. Kombineret med den ekstra vægt fra greben gør det, at Mads kan pakke væsentligt mere græs i stakken, hvilket resulterer i endnu mere tilfredse kunder. Den øgede effektivitet har også medført en reduktion i brændstofforbruget, da læssemaskinen ikke skal arbejde lige så hårdt for at følge med i stakken.

“Du er dum som maskinstation, hvis ikke du investerer i en!” Sådan lyder det kort og kontant fra Mads, som har samlet sig god erfaring med redskabet på flere forskellige læssemaskiner. Han kører p.t. med en Volvo L90H, men har også kørt med græsgreben på andre maskiner som fx Claas, Ljungby, JCB og maskinstationens gamle New Holland V190.

Om CMC Maskinstation

CMC Maskinstation er en moderne maskinstation og entreprenørvirksomhed beliggende på Sjælland, der har specialiseret sig i opgaver inden for landbrug og entreprenørarbejde. Virksomheden har været i drift siden 1981 og beskæftiger ca. 25 ansatte.

Om JST Græsgreben

  • Bredde 430 eller 488 cm
  • Vægt ca. 2 tons
  • Hydraulisk sideopklap
  • Tænder i H450 højstyrkestål
  • Tilbehør: Majsbundplade, positionslys, arbejdslygter, transportramme
  • Lagerføres i sæsonen

På vegne af:

https://www.jstas.dk/

-Annonce-
KILDEhttps://www.jstas.dk/
Tidligere artikelE-blad Juli 2024
Næste artikelE-blad August 2024

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her